2020. április 4., szombat

Loreth Anne White

Loreth Anne White - A csali
Az év legromantikusabb thrillere!




Oldalszám: 500
A mű eredeti címe: A Dark Lure
Fordította: Kamper Gergely
Kategória: Női pszichothriller


"Visszakaphatod-e az elrabolt életedet?
Tizenkét évvel ezelőtt Sarah Bakert elrabolta és számtalanszor megerőszakolta a Watt Lake-i gyilkos. Hónapokat töltött a férfi fogságában, de végül sikerült megszöknie. A sorozatgyilkost elfogták, Sarah azonban mindenét elvesztette: a férjét, a lányát, az egész életét.
A poszttraumás stresszel küszködő Sarah Olivia West néven lel menedéket a Broken Bar Ranchen, ahol a sebei végre gyógyulni kezdenek. Az egykori nyomozásban résztvevő rendőrök egyikének azonban meggyőződése, hogy nem a valódi Watt Lake-i gyilkost tartóztatták le. Csapdát állít a tettesnek, és idővel újabb holttestet fedeznek fel. Oliviának szembe kell néznie a lehetetlennel - elképzelhető, hogy a mészáros visszatér, hogy befejezze, amit elkezdett?
Amikor a közelítő tél elszakítja a külvilágtól a birtokot, csak egyetlen ember segíthet Oliviának: Cole McDonough, író, kalandor, egyben a birtok örököse, aki rég szunnyadó érzéseket ébreszt fel a nőben.
Ezúttal azonban Olivia elszánt igyekezete, hogy eltemesse a múltat, nem csak a szerelem lehetőségét veheti el tőle, de akár az életébe is kerülhet.
Kövesd a sorsát!"


Magával ragadó, izgalmas, eseményekkel teli történet. Olyan volt, mintha nem is olvasnék, hanem filmet néznék, vagy benne élnék. Ívelt, jól felépített karakterekkel. Magával rántja az olvasóját. Végig izgultam, hogy vajon mi fog történni, mi lesz a következő lépés. Eleinte zavart, hogy E/3-ban van írva, de ez nem sokáig foglalkoztatott, mert izgalmasabbak lettek az esemény-sorozatok. Csak a lezárása kicsit befejezetlennek tűnik, kérdéseket vet fel bennem: Tori marad Olíviáékkal? A ranc "élete" folytatódik vagy eladják? Nyilván nem ezek a fő szempontok, de ha már bele van írva, akkor ne hagyjuk a levegőben lógni. Mindezek ellenére örültem, hogy volt lehetőségem elolvasni Loreth Anne White - A csali című könyvét. 



Pontozás:

Borító: 10/9
Cím: 10/9
Történet/Cselekmény: 10/7



(A képen: Mici Loreth Anne White - A csali című könyvével)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése